Sales vacatures

IN HET KORT

Ben jij een echte verkoper? De ‘Wolf of Wall Street’ die we nodig hebben? Of heb jij een volledig eigen, succesvolle sales stijl ontwikkeld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ohana Stone heeft verschillende sales vacature open staan met ieder zijn eigen unieke meerwaarde. Kies zelf bij welk bedrijf je aan de slag wil en welke functie het best bij jou past. Wil je veel geld verdienen en carrière maken? Of juist meer vrijheid en meer werkgeluk? Sluit je liever jouw deals strak in pak of liever relaxed in je spijkerbroek? Laat ons weten waarin voor jou de toegevoegde waarde ligt. Waar we je echt mee helpen. Dan zorgen wij dat wij hebben wat jij zoekt!

Werken in sales

Bij sales is het belangrijk dat je beschikt over de juiste mindset, doorzettingsvermogen en dat je effectief kunt luisteren. Je snapt het belang van de doorvraag en je weet keer op keer te achterhalen wat jouw klant écht nodig heeft.

Je hebt veel contact met totaal verschillende soorten mensen en daar moet je mee om kunnen gaan. Commerciële functies vragen veel verantwoordelijkheid. Je krijgt vrijheid, maar natuurlijk haal je wel je targets.

Het grote voordeel van sales vacatures is het verdienmodel. Onze klanten bieden de beste bonussen in de markt! 

 

Sales

Ben jij commercieel ingesteld en ben jij op zoek naar een uitdagende sales functie? We hebben diverse sales vacatures openstaan bij Ohana Stone. Kijk snel of jouw ideale vacature erbij staat en solliciteer direct!
Bekijk alle sales vacatures

 

Recruitment

Ben jij een verbinder in hart en nieren en krijg jij energie van het maken van de perfecte match? Zoek jij een nieuwe uitdaging als recruiter of ben je toe aan de volgende stap? Kijk snel of jouw droom vacature erbij staat en solliciteer direct! 
Bekijk alle recruitment vacatures

 

Management

Jij bent iemand die het team aanspoort en ervoor zorgt dat er resultaten geboekt worden: een natuurlijke leider in plaats van een volger! Ben jij toe aan de volgende stap? Bekijk welke vacature het best aansluit op jou en solliciteer direct!
Bekijk alle management vacatures

Ga aan de slag als accountmanager: de schakel tussen klant en bedrijf

Een accountmanager bouwt aan de relaties tussen het bedrijf en de klant. De accountmanager zet de relatie op, onderhoudt ze en weet deze structureel uit te bouwen. Beide partijen moeten krijgen wat ze willen en de accountmanager zorgt ervoor dat iedereen tevreden is. Hij vertegenwoordigt het bedrijf en zorgt voor een soepele communicatie. Een veelzijdige, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden. Zie jij jezelf in een van de accountmanager vacatures terug? Bekijk dan onze vacatures voor accountmanager!

Ga aan de slag als recruitment consultant

Je kunt veel verschillende kanten op met sales. Eén van de mogelijkheden is aan de slag gaan als recruitment consultant. Een combinatie rol tussen een recruiter en accountmanager. In deze veelzijdige rol is letterlijk alles een onderhandeling en sales gesprek. Je gaat op actieve wijze klanten werven, bellen, op klantbezoek of gaat langs bij netwerkevenementen. Daarnaast zorg jij dat de beste kandidaten in de markt zich aan jou willen verbinden en enkel bij jouw klant op gesprek willen. Het is jouw taak om jouw dienst aan beide partijen te verkopen en om de juiste verbindingen te maken. Spreekt dit jou aan? Bekijk dan onze vacatures voor recruitment consultant!

Heeft u een vraag of opmerking?

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.