opdrachtgevers

Werkwijze

Ohana Stone werkt kandidaat-gedreven. Vanuit hier gaan wij op zoek naar de juiste opdrachtgevers waar de door ons gekwalificeerde kandidaten aan de slag kunnen gaan. Hiervoor werkt Ohana Stone datagedreven en beschikken wij daarnaast over een landelijk, specifiek netwerk en diverse recruitment tools.

Wat je kan verwachten

Wij zullen nooit beloftes of toezeggingen doen die niet nagekomen kunnen worden. Wél beloven wij dat wij er alles aan zullen doen om de perfecte match te vinden tussen jouw organisatie en onze professionals. Ohana Stone staat en gaat voor stabiele, duurzame maar vooral effectieve relaties waarin communicatie key is. Duidelijkheid en eenvoud op basis van No Cure, No Pay

Recruitment
in sales

Waarom is Ohana Stone dé ideale partner op het gebied van recruitment in sales en recruitment? Bij Ohana Stone draait het enkel en alleen om het vinden van de perfecte match voor jou. Een volledige match met een duidelijke toegevoegde waarde. 

Waarom is Ohana Stone dé ideale partner op het gebied van recruitment in sales en recruitment? Bij Ohana Stone draait het enkel en alleen om het vinden van de perfecte match voor jou. Een volledige match met een duidelijke toegevoegde waarde. 

Kandidaten

Wij gaan met onze kandidaten altijd een persoonlijk gesprek aan. Tijdens dit gesprek gaan wij op zoek naar wat de kandidaat daadwerkelijk drijft, zowel als persoon als professional. Waar komt de kandidaat vandaan, waar staat de kandidaat nu en uiteraard, waar wilt de kandidaat naartoe? Wat zijn de ambities, de wensen en eisen? Wie is de persoon achter het cv nu echt en waar kunnen wij de toegevoegde waarde meebieden? 

Wat jij kunt verwachten is dat wij een oprecht en een zo volledig mogelijk beeld over de kandidaat zullen schetsen met plus- en minpunten. Zo voorkomen wij onaangename verrassingen in een later stadium en zorgen wij voor een soepele procedure.  

 

Komt er via Ohana Stone een kandidaat bij jou op gesprek, dan verzekeren wij dat deze kandidaat ook daadwerkelijk gekwalificeerd en gemotiveerd is om bij jou aan de slag te gaan.  

Wil je kennismaken met de professionals die wij gekwalificeerd hebben en hen overtuigen om bij jou aan de slag te gaan? Wij gaan graag het gesprek aan om kennis te maken. Zo kunnen wij kijken of de wensen, eisen en omgeving daadwerkelijk op elkaar aansluiten en kunnen wij de perfecte match tot stand brengen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je gewoon een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier of bel direct!

Heeft u een vraag of opmerking?

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.