opdrachtgevers

Werkwijze

Ohana Stone werkt kandidaat-gedreven. Vanuit hier gaan wij op zoek naar de juiste opdrachtgevers waar de door ons gekwalificeerde kandidaten aan de slag kunnen gaan. Hiervoor werkt Ohana Stone datagedreven en beschikken wij daarnaast over een landelijk, specifiek netwerk en diverse recruitment tools.

Wat je kan verwachten

Wij zullen nooit beloftes of toezeggingen doen die niet nagekomen kunnen worden. Wél beloven wij dat wij er alles aan zullen doen om de perfecte match te vinden tussen jouw organisatie en onze professionals. Ohana Stone staat en gaat voor stabiele, duurzame maar vooral effectieve relaties waarin communicatie key is. Respect, gelijkwaardigheid en transparantie staan hierin centraal.  

Drie soorten dienstverlening

Wij bieden drie pakketten aan, waarbij we jou volledig kunnen ontzorgen van A tot Z op recruitmentgebied of op het gebied van job marketing. Daarnaast bieden wij een workshop aan over Employer branding.

Pakket 1: Volledige recruitment inzet

Bij dit pakket zorgen wij ervoor dat alles met betrekking tot recruitment helemaal wordt geregeld. Van sourcing tot de volledige begeleiding van beide partijen gedurende het gehele proces.

Strategie van Ohana Stone bij een volledige recruitment inzet:

  1. Employer branding: Laat zien waarom jouw bedrijf geweldig is en waarom je bij jou wilt werken.
  2. Job marketing: Het bereiken van de juiste mensen voor jou met doelgerichte online advertenties.
  3. Opvolging leads: Het opvolgen en filteren van sollicitaties en geïnteresseerden.
  4. Actieve sourcing: Het dagelijks zelf actief werven en benaderen van geschikte kandidaten voor jouw vacatures.
  5. Referral recruitment: Middels een landelijk, kwalitatief netwerk en een helder systeem krijgen wij maandelijks kandidaten aangeboden.
  6. Sollicitatie gesprekken: Ohana Stone zal vervolgens de eerste sollicitatiegesprekken voeren voor een extra controle, voordat jij de kandidaten aangeboden krijgt.
  7. Volledige begeleiding: Waarin wij onze klanten en kandidaten volledig begeleiden gedurende het gehele traject zodat niemand onnodig tijd, geld en energie verspilt.  

Een data gedreven aanpak zonder de mens uit het oog te verliezen. Niet uniek, maar wel wat werkt. 

 

Pakket 2: Job marketing

Bij dit pakket ontzorgen wij jou volledig omtrent job marketing. We zorgen ervoor dat er creatieve vacature teksten worden geschreven, we maken vacature video’s, foto’s en wervende recruitment campagnes. Daarnaast worden de vacatures gedeeld op de website Ohana Stone.

Pakket 3: Employer branding

Wij bieden ook een workshop aan. Na een tijdsbestek van 2-3 uur heb jij de juiste tools om succesvolle employer branding toe te passen. Jij weet hierna hoe je moet laten zien waarom jouw bedrijf geweldig is en waarom mensen moeten kiezen voor jou.

 

Kandidaten

Wij gaan met onze kandidaten altijd een persoonlijk gesprek aan. Tijdens dit gesprek gaan wij op zoek naar wat de kandidaat daadwerkelijk drijft, zowel als persoon als professional. Waar komt de kandidaat vandaan, waar staat de kandidaat nu en uiteraard, waar wilt de kandidaat naartoe? Wat zijn de ambities, de wensen en eisen? Wie is de persoon achter het cv nu echt en waar kunnen wij de toegevoegde waarde meebieden? 

Wat jij kunt verwachten is dat wij een oprecht en een zo volledig mogelijk beeld over de kandidaat zullen schetsen met plus- en minpunten. Zo voorkomen wij onaangename verrassingen in een later stadium en zorgen wij voor een soepele procedure.  

 

Komt er via Ohana Stone een kandidaat bij jou op gesprek, dan verzekeren wij dat deze kandidaat ook daadwerkelijk gekwalificeerd en gemotiveerd is om bij jou aan de slag te gaan.  

Wil je kennismaken met de professionals die wij gekwalificeerd hebben en hen overtuigen om bij jou aan de slag te gaan? Wij gaan graag het gesprek aan om kennis te maken. Zo kunnen wij kijken of de wensen, eisen en omgeving daadwerkelijk op elkaar aansluiten en kunnen wij de perfecte match tot stand brengen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je gewoon een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier of bel direct!

Heeft u een vraag of opmerking?

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.