Referral systeem

Is het je weleens opgevallen dat we vaak kiezen voor iets of iemand die we al kennen? Dat we naar dat ene restaurant gaan of toch maar beginnen aan een Netflix-serie, omdat je beste vriend(in) je dit aanraadt? Ons wel! Laten we daar dan ook eens op inzoomen. Referral recruitment draait namelijk allemaal om de kracht van aanbevelingen, zoals ouderwetse mond-tot-mond reclame. Immers, je vertrouwt de mening van iemand die je kent, en dat geldt ook bij het kiezen voor een nieuwe baan. 

 

Zie jij nou een vacature waarbij je denkt: "Ik ken precies de geschikte kandidaat hiervoor!" Laat het ons dan weten via onderstaand formulier. Je helpt niet alleen iemand bij het vinden van een geschikte baan, maar je krijgt hier zelf ook een beloning voor! Met Ohana Stone willen we namelijk bijdragen aan het maken van herinneringen door middel van ons referral systeem.  Draag jij iemand bij ons aan en wordt diegene succesvol geplaatst, dan kan je kiezen uit verschillende toffe opties:

 

  1. Rondvlucht in een privévliegtuig boven Rotterdam
  2. Een luchtballonvaart
  3. Vliegtickets naar Londen
  4. 500 euro cash geld
  5. Een unieke hotelovernachting
  6. Een diner in een uniek restaurant                 
  7. Citytrip naar Parijs
  8. Spa weekend
  9. Indoor skydiven

Het enige wat jij hoeft te doen is een accountmanager, recruiter of consultant bij ons aan te dragen via onderstaand formulier en wellicht maak jij binnenkort via Ohana Stone wel hele mooie nieuwe herinneringen.

Aandraagformulier

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.