Over ons

Ons team

Over ons

Door onze eigen commerciële, office en technische ervaring met bedrijven in diverse branches over het hele land, weten wij snel de juiste verbindingen te maken.

Wij kennen de klappen van de zweep, spreken de taal van de professionals en begrijpen de vraag van de kandidaat.

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste match.

 

Commercieel

Ben jij commercieel, een verbinder in hart en nieren en krijg jij energie van het maken van de perfecte match? Ben jij op zoek naar een uitdagende sales of recruitment functie? Kijk snel of jouw ideale vacature erbij staat en solliciteer direct!
Bekijk alle commerciële vacatures

 

Office

Ben jij op zoek naar een nieuwe functie binnen de marketing, communicatie, HR of juist een administratieve functie? We hebben diverse vacatures openstaan bij Ohana Stone. Kijk snel of jouw droom vacature erbij staat en solliciteer direct! 
Bekijk alle office vacatures

 

Techniek

Ben jij toe aan de volgende stap binnen de techniek? Wij hebben diverse functies binnen de techniek beschikbaar. Bekijk welke vacature het best aansluit op jouw wensen en ambities en solliciteer direct!
Bekijk alle technische vacatures

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.