kandidaten

Werkwijze

Ohana Stone werkt kandidaat-gedreven en focust zich enkel op commerciële vacatures. Tijdens een persoonlijk gesprek wordt er gekeken naar jouw wensen, eisen, ambities, kwaliteiten, valkuilen, je persoonlijkheid en je privéleven. Wij doen er alles aan om jou echt te leren kennen en een zo volledig mogelijk beeld te krijgen. Het draait om het vinden van die ene mogelijkheid die voor jou een specifieke meerwaarde heeft. Maar vooral draait het om het vinden van jouw ultieme werkgeluk, een baan die volledig aansluit op alles.

Onze kennismaking

Onze naam geeft aan waar wij voor staan en de manier waarop wij communiceren. Ohana staat namelijk voor familie. In ons geval betekent dit dat je terecht komt in een ontspannen sfeer waar jij als kandidaat ten alle tijden wordt gerespecteerd en gehoord. Ongeacht je ervaring, leeftijd, opleidingsniveau of achtergrond. Wat je kunt verwachten is een heel ontspannen gesprek waarin we gaan kijken wat jou nu echt drijft als professional en als persoon. Waar kom je vandaan, waar sta je nu en waar wil je naartoe? Waarmee helpen we jou nu echt? In dit proces is eerlijkheid en oprechte communicatie van cruciaal belang. Kandidaten omschrijven onze aanpak als lekker direct, eerlijk en heel persoonlijk.

Opdrachtgevers

Ohana Stone gaat enkel samenwerkingen aan met bedrijven die echt een verschil weten te maken. Bedrijven moeten daadwerkelijk een specifieke meerwaarde kunnen bieden voor jou. Wij maken daarom ten alle tijden eerst zelf persoonlijk kennis met de opdrachtgevers, voordat wij jou voordragen aan deze opdrachtgever.

 

Zo kijken we of de opdrachtgever, de functie, de werkwijze, het team, de sfeer en de voorwaarden passen bij jouw wensen en eisen. Op deze manier kunnen wij samen op voorhand beoordelen wat de beste keuzes zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je gewoon een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier of bel direct! 

Heeft u een vraag of opmerking?

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.