Recruitment vacatures

In het kort

Ben jij een verbinder in hart en nieren? Weet jij keer op keer te achterhalen wat jouw gesprekspartner daadwerkelijk wilt? Krijg jij energie van het maken van een mooie match waarin je iemand daadwerkelijk verder kunt helpen in het leven? Bij Ohana Stone hebben we totaal verschillende vacatures voor je op een rijtje gezet. Kijk snel of er iets voor je tussen zit! Je kunt filteren op bijvoorbeeld functie of regio. Zo vind je jouw perfecte vacature nog makkelijker.

Werken als recruiter

Als recruiter ben jij dé persoon die kandidaten weet aan te trekken en aan zich weet te verbinden. Waar kan jij het verschil in maken? Wat heeft jouw kandidaat nodig om verder te komen in het leven? Welke klant van jou kan bieden wat jouw kandidaat graag wilt? Zodra een kandidaat geplaatst is stopt het proces niet. Om de zoveel tijd schakel je met jouw kandidaat om te kijken hoe het gaat of dat je nog iets kunt betekenen. Als recruiter moet je snel schakelen en kan iedere dag een totale verrassing zijn. Er zijn ontzettend veel verschillende recruiter vacatures. Van junior functies tot de zwaardere senior recruitment specialist vacatures. Wil jij starten met je carrière binnen de recruitment of ben je op zoek naar een zwaardere uitdaging? Wij hebben bij Ohana Stone de beste vacatures voor jou! Je kunt door heel Nederland aan de slag als recruiter. Zoek je een fulltime functie op kantoor of werk je liever in een hybride functie? Wij hebben het voor je. Check welke recruiter vacatures we voor je hebben!

 

Sales

Ben jij commercieel ingesteld en ben jij op zoek naar een uitdagende sales functie? We hebben diverse sales vacatures openstaan bij Ohana Stone. Kijk snel of jouw ideale vacature erbij staat en solliciteer direct!
Bekijk alle sales vacatures

 

Recruitment

Ben jij een verbinder in hart en nieren en krijg jij energie van het maken van de perfecte match? Zoek jij een nieuwe uitdaging als recruiter of ben je toe aan de volgende stap? Kijk snel of jouw droom vacature erbij staat en solliciteer direct! 
Bekijk alle recruitment vacatures

 

Management

Jij bent iemand die het team aanspoort en ervoor zorgt dat er resultaten geboekt worden: een natuurlijke leider in plaats van een volger! Ben jij toe aan de volgende stap? Bekijk welke vacature het best aansluit op jou en solliciteer direct!
Bekijk alle management vacatures

Heeft u een vraag of opmerking?

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.