Management vacatures

IN HET KORT

Jij bent iemand die het team aanspoort en ervoor zorgt dat er resultaten geboekt worden: een natuurlijke leider in plaats van een volger. Klopt dat? Dan ben je geschikt voor onze management vacatures! Als manager ben je het hoofd van een afdeling of een bedrijf. Het is jouw taak om anderen aan te sturen en ervoor te zorgen dat alles geregeld is. Denk jij deze verantwoordelijkheid aan te kunnen? Solliciteer dan op onze management vacatures!

Aan de slag als manager

Aan de slag als vestigingsmanager

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben jij een natuurlijke leider? Dan ben jij perfect voor de functie als vestigingsmanager! Als vestigingsmanager is het aan jou om het bedrijf zo goed mogelijk te runnen. Je stuurt de juiste mensen aan en zorgt ervoor dat het jouw vestiging kan groeien.

Ben jij een echte teamleider?

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor jouw afdeling of team. Een goede teamleider weet hoe hij/zij mensen goed moet aansturen om het beste eruit te kunnen halen. Je luistert naar je team, je biedt ondersteuning en zorgt dat alles goed loopt. Als teamleider rapporteer je aan de manager. Later kun je bij al onze klanten doorstromen naar een hogere functie. Herken jij jezelf hierin? Kijk dan bij onze teamleider vacatures!

 

 

Sales

Ben jij commercieel ingesteld en ben jij op zoek naar een uitdagende sales functie? We hebben diverse sales vacatures openstaan bij Ohana Stone. Kijk snel of jouw ideale vacature erbij staat en solliciteer direct!
Bekijk alle sales vacatures

 

Recruitment

Ben jij een verbinder in hart en nieren en krijg jij energie van het maken van de perfecte match? Zoek jij een nieuwe uitdaging als recruiter of ben je toe aan de volgende stap? Kijk snel of jouw droom vacature erbij staat en solliciteer direct! 
Bekijk alle recruitment vacatures

 

Management

Jij bent iemand die het team aanspoort en ervoor zorgt dat er resultaten geboekt worden: een natuurlijke leider in plaats van een volger! Ben jij toe aan de volgende stap? Bekijk welke vacature het best aansluit op jou en solliciteer direct!
Bekijk alle management vacatures

De volgende stap als salesmanager

Als salesmanager stel je het verkoopplan van een organisatie op. Je bouwt relaties uit, controleert of de doelstellingen behaald zijn en je analyseert de markt. Zo zorg je ervoor dat het bedrijf winst kan maken. Als salesmanager ben je verantwoordelijk voor jouw sales team. Ben je resultaatgericht, beschik je over commercieel inzicht en over aantoonbare ervaring? Dan ben je bij onze top vacatures op het juiste adres! 

Reageer op onze business unit manager vacatures

De Business Unit manager begeleidt en coördineert alle werkzaamheden binnen een vestiging. Je bent operationeel en commercieel verantwoordelijk voor jouw regio. Je geeft leiding aan een team en je coacht jouw teamleden, menselijk en consequent. Je verzorgt jaarlijks de plannings-, coachings- en beoordelingsgesprekken met je teamleden. Je bent aanwezig voor afstemming met je collega’s. Je bent voorzitter van het teamoverleg. Bij vacatures zorg je voor aanname van nieuwe collega’s.

Heeft u een vraag of opmerking?

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.