De kracht van referral recruitment: Ohana Stone´s geheime wapen.

Nieuws – 06 Oct 2023 door Davey Steenbergen

De kracht van referral recruitment: Ohana Stone´s geheime wapen.

Iedere recruiter of ondernemer weet hoe moeilijk het kan zijn om de juiste sollicitanten aan te trekken, of überhaupt een sollicitant vandaag de dag. Uiteraard kun je de hele dag door mensen benaderen op LinkedIn en hopen dat iemand reageert. Maar het kan ook anders! 


De kracht van aanbevelingen 
Is het je weleens opgevallen dat we vaak kiezen voor iets of iemand die we al kennen? Dat we naar dat ene restaurant gaan of toch maar beginnen aan een Netflix-serie, omdat je beste vriend(in) je dit aanraadt? Ons wel! Laten we daar dan ook eens op inzoomen. Referral recruitment draait namelijk allemaal om de kracht van aanbevelingen, zoals ouderwetse mond-tot-mond reclame. Immers, je vertrouwt de mening van iemand die je kent, en dat geldt ook bij het kiezen voor een nieuwe baan. 


De Ohana Stone gemeenschap 
Bij Ohana Stone doen we meer dan alleen vacatures invullen; we zijn een gemeenschap. De mensen waarmee we samenwerken kennen onze werkwijzen en vooral onze unieke denkwijzen. Daarom kunnen we al vanaf dag één al rekenen op een mooie groep ambassadeurs waarmee we al tientallen professionals hebben kunnen bemiddelen naar hun droombaan.


Referral recruitment ambassadeurs 
De ambassadeurs die zich inzetten voor Ohana Stone zijn voor ons echte helden, simpel! Ze kennen de mensen in hun netwerk en weten waar ze echt mee geholpen kunnen worden. Zo helpen ze deze mensen op weg naar een nieuwe baan én ontvangen ze uiteraard een welverdiende beloning. 


Word jij onze nieuwe held? 
Natuurlijk kun jij je ook aansluiten bij onze groep helden. Heb je vrienden, familieleden of kennissen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging? Stel ze dan voor aan de Ohana Stone gemeenschap en laten we hen samen helpen aan een baan die zij zoeken, willen of simpelweg verdienen. 


De beloning 
Wat krijg je ervoor terug? Nou, naast de voldoening van het helpen van iemand bij het vinden van hun droombaan, ontvang je een beloning als jouw verwijzing wordt aangenomen. Van €500 tot €1000 cash, unieke hotelovernachtingen tot de meest bijzondere activiteiten, allemaal volledig verzorgd door Ohana Stone.


Waar wacht je nog op? 
Sluit je aan bij de Ohana Stone gemeenschap en help ons met het vinden van de ontbrekende puzzelstukjes. Samen kunnen we de mooiste dingen bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten welke beloning jou het meest aanspreekt! 

 

 

 

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.