De goede voornemens van het team van Ohana Stone.

02 Jan 2024 door Davey Steenbergen

De goede voornemens van het team van Ohana Stone.

Ten eerste wensen we je nog een gelukkig en voorspoedig nieuw jaar! 2024 is begonnen en wellicht ben jij al begonnen met het nastreven van je goede voornemens. Meer in de sportschool staan, een nieuwe baan zoeken of meer tijd besteden aan dingen waar jij waarde aan hecht. Absoluut mooie voorbeelden, maar het kan natuurlijk ook dat jij goede voornemens de grootste onzin vindt.

Dave: "Ik ben echt anti goede voornemens. Als ik moet wachten op het nieuwe jaar om dingen te doen die ik wil doen, heeft het blijkbaar te weinig waarde voor mij. Ik hanteer voor mezelf een regel dat alles wat ik wil doen, moet ik binnen een halfjaar starten. Doe ik dat niet? Dan heeft het blijkbaar geen waarde en heeft het geen zin om eraan te beginnen."

Nina: "Een goed voornemen van mij is dat ik dingen niet meer moet uitstellen. Een slechte gewoonte van mezelf is dat ik dingen vaak uitstel, van kleine wasjes tot boodschappen doen, waardoor ik soms geen ontbijt meer in huis heb. Hier gaat dit jaar verandering in komen! Ik ben ook al goed bezig met sporten, maar ik wil hier nog meer mee bezig zijn. Ook met voeding wil ik me bezighouden en dit lekker doorzetten op een gezonde manier. Naast sporten wil ik graag nog een leuke hobby starten, alleen heb ik nog geen idee wat. Momenteel ben ik ook op zoek naar een autootje, want 1 van m’n goede voornemens is ook dat ik m’n familie meer wil zien! En m’n laatste goede voornemen: meer plezier krijgen in m’n werk. Met het starten van mijn nieuwe baan bij Ohana Stone moet dit hopelijk helemaal goedkomen."

Zoila: "Ik ben altijd al goed bezig met sporten, alleen m’n voeding let ik niet zo goed op. Ik ga iets te vaak uit eten, dus ik wil in 2024 meer koken en mealpreppen! Zo bespaar ik ook weer wat geld én ik eet een stuk gezonder. Ook wil ik graag weer gaan boksen dit jaar. Ik heb dit even gedaan, maar door een verhuizing ben ik gestopt. Dat wil ik dit jaar weer gaan oppakken. Momenteel werk ik in het weekend vaak nog in de horeca, naast mijn baan als Recruitment Marketeer. Dit is best heel druk, wat het niet altijd even makkelijk maakt om dit te combineren met m'n sociale leven. Mijn goede voornemen is dus om nog meer mensen aan een passende baan te helpen, vervolgens minder in de horeca te gaan werken en zo meer tijd overhoud om te besteden met familie en vrienden."

Heb jij goede voornemens voor het komende jaar? Zit je niet volledig op je plek bij je huidige baan en wil je 2024 beginnen met een nieuwe uitdaging waarin jij je helemaal kan vinden? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder!

 


Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.