De eerste maand van Nina: hoe is het haar bevallen?

01 Feb 2024 door Davey Steenbergen

De eerste maand van Nina: hoe is het haar bevallen?

Januari was de proefmaand van onze nieuwe recruitment consultant, Nina den Besten, waar ze glansrijk doorheen is gekomen! Gefeliciteerd Nina, we zijn erg blij om jou in het team te hebben! ๐ŸŽ‰

Ben je benieuwd hoe Nina haar eerste maand is verlopen? Wij vroegen haar wat ze ervan vond.

'๐˜๐˜ฐ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ?'
'Nou hartstikke goed! Eigenlijk vanaf dag รฉรฉn al het gevoel gehad van: hey ik zit hier wel goed. Eerste twee weken waren vooral aftasten, maar in de tweede week had ik al heel wat intakes ingepland. In week drie nog meer vooruitgang geboekt, veel enthousiastelingen gesproken en zelfs een potentiรซle opdrachtgever. Dus als ik het zelf zo mag stellen, een prima maand gehad!'

'๐˜๐˜ฐ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฑ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ณ๐˜ต-๐˜ถ๐˜ฑ?'
'Een hele goede overstap als ik kijk naar mijn persoonlijkheid en mijn doen en laten. Ik kan hier nog veel verder doorgaan met mijn enthousiasme, wat ik eerst niet kon. Wat voorheen een stuk zakelijker was, kan ik hier nu veel meer mijn eigen flair aan m'n werk geven. Daarnaast moest ik wel even wennen aan de overstap van de drukte van een grote corporate naar een start-up met een veel kleiner team. Hier heb je wel erg fijne korte lijntjes, je kan goed dingen met elkaar afstemmen en je weet daadwerkelijk wat er speelt. Ook is de sfeer gezellig en kan ik lekker ouwehoeren, maar tegelijkertijd ook nog meer leren en successen behalen!'

'๐˜ก๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ด๐˜ถ๐˜ค๐˜ค๐˜ฆ๐˜ด๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ญ๐˜ฅ?'
'Jazeker! Het begon met dat ik al redelijk snel intakes in had gepland, die ook echt leuk waren. Ik sprak echt al een paar toppers! Daarna heb ik ook voor het eerst in mijn carriรจre een vacature binnengehaald. Toen kreeg ik een idee, hoe tof zou het zijn om deze vacature ook nog eens zelf in te vullen? Ik ben toen hard gaan zoeken. Binnen twee dagen heb ik een kandidaat voorgesteld bij dit bedrijf, waarna de kandidaat al snel op gesprek ging. En wat denk je? Beide partijen razend enthousiast. Per maart start ze haar nieuwe baan! Ik heb mijn eerste plaatsing in m'n eerste maand toch maar ff gedaan!'

'๐˜ž๐˜ข๐˜ต ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ง! ๐˜”๐˜ข๐˜ข๐˜ณ.. ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ข๐˜ข๐˜ต๐˜ด๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฉ?'
'Hahah, je brengt me in verlegenheid. Dat klopt inderdaad. Er is zelfs nog een supertof gesprek geweest met een opdrachtgever, waar we een samenwerkingsovereenkomst mee hebben getekend! Dat betekent, dat wat ik echt zo leuk vind aan dit werk, het binnenhalen van opdrachtgevers, me prima is afgegaan in mijn eerste maand!'

'๐˜Œ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜จ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ, ๐˜ด๐˜ต๐˜ข ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜จ ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ?'
'Nee, zeker niet. Dus alle recruiters die dit lezen, mij niet bellen. Jullie mogen mij alleen bellen als jullie zelf iets zoeken :)'

Wij maken op deze websiteย gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuitenย te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbodย te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met onsย privacy statement.