Nina den Besten

Nina den Besten

Recruitment Adviseur
Als je mij vroeger gevraagd zou hebben wat ik later wilde worden, dan antwoordde ik “juffrouw of moeder”. Dat eerste heb ik wel een soort van geprobeerd, ik heb me aangemeld voor de PABO. Toen ik me steeds beter ging verdiepen in wat het inhield om juffrouw/docent te zijn, wilde ik toch niet starten. Maar ik wilde toch wel echt iets betekenen voor mensen…
 
Waar ik dat niet ging doen als juf, ging ik dat al vrij snel doen binnen de horeca. Mensen bedienen, te woord staan of soms gewoon even aanhoren. En dit zijn ook belangrijke aspecten die ook aan bod komen binnen mijn huidige werk nu. Tóch moest en zal ik nog echt even naar school gaan, dat heb ik ook gedaan. Binnen 2,5 jaar heb ik een opleiding gevolgd binnen het internationale hotelmanagement, deze heb ik in 2022 succesvol afgerond. Daarna was het tijd voor mijn toekomst, geen bijbaan meer maar een echte fulltime baan.
 
Nu werk ik ongeveer 2 jaar in de arbeidsbemiddeling. Binnen dit werk vind ik het zo mooi om een ieder te leren kennen als individu. Geen mens is hetzelfde, dat maakt mijn werk zo mooi.
 
Daarom is mijn doelstelling ook echt binnen mijn werk om mee te kijken naar waar mensen blij van worden in hun werk, maar ook waar zij niet blij van worden. Want dan kunnen we dat in ieder geval van het lijstje schrappen.
 
Wat je van mij kunt verwachten als adviseur? Een open, gezellig en eerlijk gesprek!
 
Hopelijk tot snel!

Contact Nina den Besten via:

Bel me terug

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.